Тісна співпраці територіальної громади з службою зайнятості.

Дата: 09.03.2021 10:02
Кількість переглядів: 1883

Тісна співпраці територіальної громади з службою зайнятості.

     2 березня 2021 року в рамках реалізації  угоди про співпрацю відбулася робоча зустріч директора Чигиринської РФ Черкаського ОЦЗ  Коршунової Світлани Федорівни, заступника начальника відділу надання соціальних послуг Новіцької Людмили Віталіївни з головою Медведівської територіальної громади Іванченком Андрієм Олексійовичем. У ході зустрічі розглянуто актуальні питання співпраці.

Фото без опису

     Хоча рік лише розпочався але вже 11 безробітних залучено до громадських робіт по благоустрою громади. ». В умовах відсутності достатньої кількості постійної зайнятості громадські роботи є одним із шляхів працевлаштування безробітних, хоча і тимчасово. До речі Медведівська територіальна громада  разом з службою зайнятості одна з перших в Черкаській області залучили безробітних до розчищення від снігу сіл громади, за що вдячні голові громади Іванченко Андрію Олексійовичу.» відмітила директор філії  Коршунова С.Ф. Крім цього в березні вже буде переглянуто умови договору і збільшено кількість робочих місць в напрямку організації громадських робіт. Адже вже традиційно в березні, квітні питання благоустрою населених пунктів завжди досить актуальне.

     Слідуюче питанням, яке було розглянуто - перспективи розвитку громади , залучення інвесторів та відповідно створення нових робочих місць. Державна служба зайнятості знаючи перспективу розвитку громади завжди може своєчасно реагувати і допомагати її розвитку.

     Вже на сьогодні виникла потреба у кваліфікованих працівниках до КП «Універсал»,  яке проводить свою господарську діяльність в с. Медведівка.

    «Ми зацікавлені в тому щоб наші жителі мали роботу. Будуть робочі місця - буде майбутнє в громади ! «. зазначив Андрій Олексійович.

     Дані робочі зустрічі будуть проводитися постійно, так як співпраця  територіальної  громади і державної  служби зайнятості є дієвою і продуктивною.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь