Центр зайнятості інформує...

Дата: 07.09.2021 21:15
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Виїзний захід служби зайнятості до 

Медведівської територіальної громади

         В рамках співпраці з Медведівською територіальною громадою на днях відбувся виїзний захід Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, який включив в себе робочу зустріч директора Коршунової Світлани Федорівни з головою Медведівської територіальної громади Іванченком Андрієм Олексійовичем та  профорієнтаційний  захід для жителів громади з метою ознайомлення з послугами служби зайнятості, який провели директор та   провідний  фахівець філії  Лариса Порожня.

         В ході робочої зустрічі директора Чигиринської РФ Коршунової Світлани  Федорівни з сільським головою Іванченком  Андрієм Олексійовичем напрацьовані орієнтири в забезпечені зайнятості населення до кінця 2021 року та перспективи до кінця поточного року.  В ході зустрічі відмічено,  що саме завдяки співпраці вдалося з початку року працевлаштувати 42 жителів громади, в тому числі 7 осіб працевлаштовано після проходження професійного навчання. Тимчасову зайнятість в оплачуваних громадських роботах забезпечено для 8 безробітних. Найбільше вакансій було подано працедавцями ТОВ «Головківське 3», Філія «Кам»янка» ТОВ СП «НІБУЛОН».  

  «Зайнятість  жителів громади - одне з самих актуальних питань сьогодення,  а без співпраці всіх зацікавлених сторін досягти результату досить важко», - зазначив сільський голова Медведівської ТГ Іванченко Андрій Олексійович.  

  Мета виїзного заходу до територіальної громади - інформування жителів щодо послуг та можливостей служби зайнятості, надання інформації стосовно законодавства, ринку праці регіону, можливостей в питаннях працевлаштування, професійного навчання за кошти та за направленням служби зайнятості, створення власної справи, які дають право пройти як безробітним, так і працюючим, зайнятим громадянам, професійне навчання, спеціалізацію, підвищення кваліфікації для підтримання конкурентоспроможності зазначеної категорії осіб на ринку праці та ін.

  Питання , які  виникали в ході заходу для тимчасово безробітних жителів  с. Медведівки свідчили про важливість і зацікавленість в питаннях пошуку роботи та можливостей служби  зайнятості для пришвидшення працевлаштування. Піднімалися питання нелегальної зайнятості, можливостей працевлаштування за межами села. Особливо активно обговорювалось питання само зайнятості в сфері зеленого туризму, адже на території Медведівської ТГ знаходиться славнозвісний Холодний Яр . 

     «Станом на 1 вересня 2021 року кількість безробітних Медведівської територіальної громади , які користуються послугами   Чигиринській РФ становить 65 осіб. Їх об’єднує одне – знайти гідну роботу, а головне завдання державної служби зайнятості всебічно сприяти нашим громадянам в їх прагненні працевлаштуватись», - зазначила Світлана Коршунова, підбиваючи підсумки виїзного заходу до Медведівської територіальної громади.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь