Центр зайнятості інформує...

Дата: 24.11.2021 08:29
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

 

Результати співпраці з сільськогосподарськими підприємствами Чигиринщини.

 

Роботодавці є одними із найважливіших клієнтів служби зайнятості та її постійними соціальними партнерами. Тому основним завданням Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості є налагодження ефективної співпраці з усіма роботодавцями району, що направлена на сприяння покращення соціально-економічної ситуації в регіоні.

Чигиринщина - це район розвинутого сільськогосподарського виробництва, тому найбільший попит на працівників спостерігається саме в сфері сільського господарства, відповідно найбільша кількість роботодавців - це роботодавці сільськогосподарської галузі.

Протягом січня-жовтня 2021 року до Чигиринської районної філії  звернулися 46 сільськогосподарських підприємств, які надали 313 вакансій для підбору працівників. Переважна більшість безробітних працевлаштувалась на посади тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, кухар, підсобний робітник, слюсар-ремонтник, ремонтувальник русловий, апаратник оброблення зерна. 

Найбільше працевлаштували безробітних у поточному році такі сільськогосподарські підприємства як: філія «Чигирин» ТОВ СП «НІБУЛОН», СТОВ «Дружба», ТОВ «Біоагропром», ТОВ «Головківське – 3», ТОВ «Жемчужина Агро-2009», ТОВ «Рікон-Лайн», ТОВ «Матвій-Агро», ПрАТ «Боровицьке» та інші.

 Державна служба зайнятості за працевлаштування 7 осіб з числа безробітних на нові робочі місця, зайнятих в галузі сільського господарства, компенсує фактичні витрати у розмірі єдиного соціального внеску.

 Крім постійної зайнятості аграрії  для безробітних створили  44 тимчасових робочих місць. Це такі підприємства як СТОВ «Дружба», СТОВ «Світанок», ПрАТ «Боровицьке».

Одним з напрямків співпраці з аграріями району є організація професійної підготовки працівників. На замовлення роботодавців сільськогосподарської галузі пройшли професійне навчання 67 осіб.

Завдяки тісній співпраці з сільськогосподарськими підприємствами Чигиринщини вирішуються проблеми працевлаштування сільського населення, створення додаткових робочих місць, підвищення добробуту та посилення соціального захисту громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь