Центр зайнятості інформує...

Дата: 24.11.2021 08:29
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

 

Результати співпраці з сільськогосподарськими підприємствами Чигиринщини.

 

Роботодавці є одними із найважливіших клієнтів служби зайнятості та її постійними соціальними партнерами. Тому основним завданням Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості є налагодження ефективної співпраці з усіма роботодавцями району, що направлена на сприяння покращення соціально-економічної ситуації в регіоні.

Чигиринщина - це район розвинутого сільськогосподарського виробництва, тому найбільший попит на працівників спостерігається саме в сфері сільського господарства, відповідно найбільша кількість роботодавців - це роботодавці сільськогосподарської галузі.

Протягом січня-жовтня 2021 року до Чигиринської районної філії  звернулися 46 сільськогосподарських підприємств, які надали 313 вакансій для підбору працівників. Переважна більшість безробітних працевлаштувалась на посади тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, кухар, підсобний робітник, слюсар-ремонтник, ремонтувальник русловий, апаратник оброблення зерна. 

Найбільше працевлаштували безробітних у поточному році такі сільськогосподарські підприємства як: філія «Чигирин» ТОВ СП «НІБУЛОН», СТОВ «Дружба», ТОВ «Біоагропром», ТОВ «Головківське – 3», ТОВ «Жемчужина Агро-2009», ТОВ «Рікон-Лайн», ТОВ «Матвій-Агро», ПрАТ «Боровицьке» та інші.

 Державна служба зайнятості за працевлаштування 7 осіб з числа безробітних на нові робочі місця, зайнятих в галузі сільського господарства, компенсує фактичні витрати у розмірі єдиного соціального внеску.

 Крім постійної зайнятості аграрії  для безробітних створили  44 тимчасових робочих місць. Це такі підприємства як СТОВ «Дружба», СТОВ «Світанок», ПрАТ «Боровицьке».

Одним з напрямків співпраці з аграріями району є організація професійної підготовки працівників. На замовлення роботодавців сільськогосподарської галузі пройшли професійне навчання 67 осіб.

Завдяки тісній співпраці з сільськогосподарськими підприємствами Чигиринщини вирішуються проблеми працевлаштування сільського населення, створення додаткових робочих місць, підвищення добробуту та посилення соціального захисту громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь