ЗВІТ ГОЛОВИ МЕДВЕДІВСЬКОЇ ТГ ПРО ВИКОНАНУ РОБОТУ У 2021 РОЦІ

Дата: 21.01.2022 08:45
Кількість переглядів: 245

  Фото без опису

Одним із принципів здійснення місцевого самоврядування в Україні є підзвітність та відповідальність перед жителями. Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» проводиться звіт про роботу, діяльність ради та її виконавчих органів перед територіальною громадою.

  Отож, позаду рік нашої з вами спільної роботи, і я, як голова громади, звітую перед вами про зроблене в 2021 році. Цей період роботи Медведівської теріторіальної громади був насиченим: попри складні часи в умовах пандемії, карантинних обмежень та військового конфлікту на сході країни, наша громада стабільно посилює своє становище у сфері покладених на нас повноважень та обов’язків. Відкрито й налагоджено роботу Центру надання адміністративних послуг, сфера його обслуговування громадян ще розширюється, перелік документів, що можна оформити, не виїжджаючи за межі громади, постійно збільшується, що позитивно впливає на зручності при виконанні юридичних процедур.

Розпочато прямий діалог з Черкаською ОДА про тісну співпрацю у сфері документообігу, соціально-економічного розвитку, посиленні цивільного захисту й туристичної та інвестиційної привабливості Медведівської ТГ. Приємно відзначити, що голова області Скічко Олександр Олександрович приділяє особливу увагу нашій громаді, що підтверджується особистими зустрічами та прискоренням ремонтних робіт на наших дорогах. Список шляхів, які будуть відновлюватись, розширюється. За 2021 рік подано чималу кількість інфраструктурних проєктів та проєктів соціально-економічного розвитку від нашої громади, є високий шанс їх реалізації в 2022-2023 роках.

За програмою «Турбота», фінансову допомогу надали десяткам наших з вами односельців: це допомоги по догляду, компенсації витрат на ліки, післяопераційну реабілітацію. Не залишилися без уваги й діти, обділені батьківською турботою, та сім’ї, що перебувають у складному матеріальному становищі. Уперше в цьому році від місцевої влади отримали свої заслужені подарунки, як знак уваги та шани, наші ветерани: учасники АТО, бойових дій, діти війни, ліквідатори трагедії на ЧАЕС та воїни-афганці. Вклоняємось перед вами й дякуємо за ваші подвиги.

Дорогі земляки, думаю, що кожен з вас мав би помітити зрушення в такому важливому питанні як благоустрій. За рік нам вдалося привести до ладу кладовища. Хто критикує, запрошую до співпраці. Проводиться розчищення вулиць (не без допомоги свідомих жителів) та обпилювання обочин, приводяться до ладу зони відпочинку та територія нашого з вами ринку. Хотілося зробити більше, але на заваді стають постійні ремонти водогонів, що потребують суттєвих вкладень, проте ремонти ведуться і виконуються оперативно, адже вода – це життєва необхідність. До того ж одним з ключовим завдань є забезпечення водою всіх жителів громади. Я поважаю думку кожного та дуже ціную підтримку й допомогу від вас, тому дякую всім, хто прикладає зусиль для покращення умов проживання в нашій громаді.

Все велике починається з малого: з прибирання біля свого будинку, з не викинутого на дорогу папірця, з позитивного налаштування наших думок. Я відкритий до діалогу, готовий вислухати всі ваші позитивні ідеї та втілити їх в життя, адже є речі, які ми можемо зробити тільки разом. Перший рік – це фундамент, який ми закладали дуже тяжко і скрупульозно, аби далі розбудовувати нашу домівку – Медведівську територіальну громаду.

Шановні головківчани, мельничани, ївківчани, жителі Худоліївки та Зам’ятниці, Деменець та Буди, не думайте, що Ви обділені увагою, я звертаю увагу на всі куточки громади. Зрозумійте, що перший рік потребував приділенню уваги канцелярській роботі, що забирала час і зусилля, та тепер ми зможемо працювати швидше і впевненіше

Я, Іванченко Андрій, не змінив свої погляди, якими поділився з вами перед виборами, я не забув свої обіцянки, я не пошкодую своїх зусиль для їх реалізації, щоб кожне село, кожна людина стала хоча б трішки жити краще.

Дякую за розуміння!   Миру та злагоди в нашій країні і в нашій домівці!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь