Діти в інтернеті...

Дата: 04.02.2022 08:30
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

У смартфонах та планшетах діти часом краще розуміються, аніж дорослі, бо фактично виросли з ними у руках. Утім, навчити їх безпеці у мережі – завдання батьків та вчителів, адже діти найлегше піддаються впливу.
  Впродовж кількох тижнів навчальний процес в школах міста Черкаси проходив в напрузі через повідомлення про «замінування». Наразі Служба безпеки України викрила трьох зловмисників, які «мінували» навчальні заклади, торгові центри та будинки. На жаль, ними виявились троє неповнолітніх. У навчальних закладах Черкаського району таких випадків, на щастя, не зафіксовано, але обізнаний – значить озброєний, тому працюємо на випередження. Спільно з представниками поліції у навчальних закладах проведемо інформаційно-роз’яснювальну кампанію з дітьми та їхніми батьками на тему безпечної поведінки в соцмережах та наслідків, які тягнуть за собою правопорушення. Перша зустріч відбулася вчора,3 лютого, з учнями  Медведівської ЗЗСО I-III ст.. та Головківській НВК ЗЗСО I-III cт.  Давайте разом будемо пильні, обережні, поінформовані, а значить захищені!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь