Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні родини полеглих Героїв!

Дата: 15.02.2022 12:02
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні родини полеглих Героїв!

Щорічно 15 лютого, у день вшанування учасників бойових дій на території інших держав, ми з глибокою шаною згадуємо усіх, хто не повернувся додому з «гарячих точок» планети, і з особливим болем  – воїнів Афганістану. Афганська війна принесла тисячі жертв, сльози і горе в мирні родини, і дотепер, через десятки років, нагадує про себе невимовним болем згорьованих матерів, що втратили своїх синів, моторошними спогадами, муками і стражданнями тих, хто пройшов через неї та залишився живим.

Немає у світі більшого безглуздя, ніж війна, адже вона нехтує найбільшою цінністю на землі – людським життям. Наша Батьківщина ніколи не виступала у ролі агресора чи завойовника, і підтвердженням тому є наша історія. Український народ з повагою ставиться до культури та традицій інших націй та держав. Однак нам, українцям споконвіків і дотепер доводиться відстоювати свою соборність і незалежність.

Глибоко співчуваю тим, хто втратив рідних, які виконували свій військовий обов’язок на території інших держав. Не згасне це горе, допоки житимуть батьки, брати і сестри загиблих синів України. Вшануймо світлу пам'ять українських воїнів-інтернаціоналістів, які загинули на полях боїв, на чужині…

Зичу міцного здоров’я тим, хто сьогодні з нами, хто повернувся на рідну землю з бойовою славою. Нехай людські шана та вдячність залишаються з Вами назавжди, а наша спільна щира любов до України стане запорукою збереження миру. Усім миротворцям, які несуть службу далеко від дому, бажаю якнайшвидше повернутися живими і неушкодженими до своїх родин, на свою Батьківщину. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь!

З повагою

Голова Медведівської ТГ                                                                                        Андрій Іванченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь