ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ІФОРМУЄ!!!

Дата: 23.02.2022 10:27
Кількість переглядів: 154

За підсумками січня 2022 року середньоденний розмір допомоги від Фонду соціального страхування України за лікарняними листками склав 401 гривню – на 28,2 грн більше, ніж у тому ж місяці минулого року.

Допомога по тимчасовій втраті працездатності фінансується Фондом соціального страхування України з метою компенсації застрахованим особам втраченого за час лікування або догляду за хворими дітьми. Її розмір залежить від середнього доходу працівника та тривалості його страхового стажу: від 50% середньої зарплати (стаж до 3 років) і до 100% (стаж – понад 8 років), а в разі самоізоляції – 50% доходу незалежно від тривалості стажу (однак у розмірі 100% доходу для медичних працівників).

У розрізі регіонів середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності коливається від 336,4 грн на Волині і до 473,5 грн у Києві.

Інформація щодо стану фінансування лікарняних щоденно оновлюється в телеграм-каналі https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_оперативно. Після проведення фінансування знадобиться декілька банківських днів, доки кошти надійдуть на рахунок роботодавця – ця інформація відобразиться за тегом #фінансування_страхувальників у розрізі регіонів.

Детальніше про механізм отримання допомог за лікарняними: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/980579

 Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь