Новини Медведівської територіальної громади

30 Листопада, 2023 р., 15:30
📬 Визначено три способи надання згоди на передачу та обробку персональних даних партнерам для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива в опалювальному сезоні 2023 –2024 років:
22 Листопада, 2023 р., 11:08
     Внаслідок суттєвих змін на ринку праці, які були спричинені широкомасштабним вторгненням росії, сьогодні наша держава має декілька ключових викликів, вирішення яких є вкрай важливим для майбутнього України. По-перше – це потреба у системному аналізі потреб ринку праці у взаємозв’язку з процесами підготовки спеціалістів та спеціалісток  задля відновлення держави в різних сферах.  По-друге – аналіз актуальних запитів безробітних у перекваліфікації. Відповідно, потрібні комплексні кроки, щоб механізм забезпечення потреб в підготовці та перекваліфікації максимально відповідав як актуальній, так і перспективній ситуації на ринку праці. 
22 Листопада, 2023 р., 10:28
      Займаєтеся сільським господарством та хочете отримати грант на теплицю або інші послуги? Про сервіси для агробізнесу дізнавайтеся на Гіді з державних послуг. За кілька кліків знаходьте інформацію, де отримати послугу та які документи взяти із собою.
16 Листопада, 2023 р., 13:52
     В умовах повномасштабної війни одним із найважливіших завдань держави є захист учасників бойових дій та осіб з інвалідністю, яку було отримано внаслідок війни. Крім надання соціальних гарантій цим категоріям українців, необхідна допомога в адаптації та переході від військової кар'єри до цивільного життя. Реалізація урядової програми з безкоштовного професійного навчання сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці і подальшому працевлаштуванню саме ветеранів та осіб з інвалідністю, яку вони отримали під час війни .
16 Листопада, 2023 р., 13:42
     В Черкаській області, як і в цілому по Україні, залишається напруженою санітарно-епідемічна ситуація. За інформацією Центру громадського здоров’я України на Вінничині зростає захворюваність на гепатит А: у лікарнях перебуває 151 пацієнт, ще 25 одужали та були виписані з медзакладів.
10 Листопада, 2023 р., 08:47
  Черкаське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  інформує жителів регіону, що потенційною небезпекою для споживачів та загрозою виникнення інфекційних захворювань таких, як гепатит А, туберкульоз, сальмонельоз, дизентерія тощо, а також   харчових отруєнь є стихійна торгівля, ще одним із факторів  небезпеки є ситуація, яка склалася в зв’язку з агресією рф, на території нашої держави, що спричинило виникнення значної міграції населення. І як наслідок, склалася нестійка санітарно-епідеміологічна ситуація із захворюваності на вірусний гепатит А. Прикладом є Вінницька область.
09 Листопада, 2023 р., 08:08
Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виробництво ветеринарних препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
01 Листопада, 2023 р., 16:10
      Пропонуємо Вам пройти опитування, яке проводиться  Медведівською  сільською територіальною громадою в рамках виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської територіальної громади з метою визначення перспектив розвитку Медведівської  сільської територіальної громади. Звертаємо вашу увагу на те, що ваші відповіді будуть враховані при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку громади. Ваші відповіді є повністю анонімними.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь