Новини Медведівської територіальної громади

15 Серпня, 2023 р., 10:35
     Відповідно до  рішення Медведівської сільської ради від 28.02.2023 №31-22/VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території  Медведівської сільської територіальної громади», 04.08.2023 року відбулося перше засідання Робочої групи з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської сільської територіальної громади. На засідання були присутні представники ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ» Леонід  Миколайович  Тиква та економіст ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ»  Світлана Леонідівна Баришполь, які розповіли про порядок та перші кроки по  розробленю комплексного плану.
09 Серпня, 2023 р., 17:32
Проводите робочий день за кермом, доставляючи найнеобхідніше? На Гіді з державних послуг доступні послуги для тих, хто транспортує вантажі по Україні та за кордон. Щоб ви не витрачали час на пошук установи, яка допоможе з документами, зробили для вас добірку корисних послуг у сфері транспортування.
08 Серпня, 2023 р., 21:28
       Коли ми стаємо батьками? В дитинстві ми мріємо створити свою сім’ю, уявляємо якою вона буде, в думках народжуємо і виховуємо дітей, граємось в «доньки-матері». Все своє життя ми несемо спогад про те, як нас виховували батьки, і прагнення бути схожими на позитивний приклад батьківської поведінки або не повторювати помилок, що їх робили батьки.
01 Серпня, 2023 р., 16:23
1. Цей Порядок визначає механізм здійснення ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань” (далі — грошова допомога).
28 Липня, 2023 р., 13:41
       Відповідно до Закону України "Про протидію торгівлі людьми" торгівля людьми - здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином.
21 Липня, 2023 р., 13:21
      В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою популяризації державної грантової програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації продовжується проведення навчальних онлайн семінарів та онлайн консультацій для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей (дружина або чоловік), які планують розвивати або започаткувати власну справу.
18 Липня, 2023 р., 16:29
   Хочете отримати державну підтримку або допомогу в пошуку роботи? Шукайте, де отримати послуги, на Гіді з державних послуг, а не на мапах. На платформі розміщена покрокова інструкція, як отримати допомогу у зв’язку з безробіттям

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь