У Медведівці новий Сімейний лікар

Дата: 13.04.2021 03:01
Кількість переглядів: 3613

     12 квітня відбулася важлива для кожного мешканця Медведівської територіальної громади подія: голова громади Іванченко А.О. разом із керівником КНП "Чигиринський центр первинної медико-санітарної допомоги" Ременюком Р.П. офіційно представили працівникам Медведівської АЗПСМ нового  сімейного лікаря! Відсьогодні Медведівська амбулаторія загальної практики — сімейної медицини має свого сімейного лікаря - Ніколаєнко Вікторію Вікторівну.

Фото без описуФото без опису

      Це стало можливим завдяки плідній співпраці керівництва Медведівської сільської територіальної громади та адміністрації КНП "Чигиринський центр первинної медико-санітарної допомоги" .

Фото без опису

     Як результат, жителі громади матимуть можливість отримувати більш якісне медичне обслуговування, а КНП ЧЦПМСД отримуватиме додаткові кошти від Національної служби здоров'я України за надані послуги, значна частина яких піде на утримання Медведівської АЗПСМ.

     Андрій Іванченко привітав нового сімейного лікаря та запевнив у подальшій всебічній підтримці головного медзакладу з боку керівництва громади.

     Ростислав Ременюк на своїй сторінці у facebook зазначив: "Щиро дякую за переймання проблемами медичної галузі голові Медведівської СТГ Андрію Іванченку і  начальнику відділу освіти, охорони  здоров`я, культури та спорту Дмитру Лисенку".

     Співробітники Медведівської АЗПСМ тепло зустріли нового керівника закладу та висловили надію на плідну подальшу співпрацю.

Фото без опису

     Представлення сімейного лікаря відбувалося ще у стінах понад столітнього приміщення колишньої медведівської лікарні. Цьогоріч заплановано завершення оснащення та відкриття нового, обладнаного сучасною апаратурою приміщення амбулаторії.

Фото без опису

Запрошуємо мешканців сіл Медведівської територіальної громади найближчим часом відвідати амбулаторію для укладання договору із сімейним лікарем. 

Документи, які знадобляться для підписання угоди з лікарем, – ваш паспорт та ідентифікаційний номер. Якщо ж ви підписуєте декларацію з педіатром (чи сімейним лікарем, який буде обслуговувати вашу дитину), то також знадобиться свідоцтво про народження дитини та документи (паспорт та код) одного з її батьків або опікунів.

Основний спосіб заповнення декларації — електроний: уповноважена особа закладу ПМД (в різних медзакладах це може бути або реєстратор, або медсестра, або лікар тощо) внесе ваші дані в систему.

Уповноважена особа медзакладу роздрукує декларацію, яку ви підпишете у двох примірниках (один із них залишається у вас). Потім уповноважена особа медзакладу накладає електронний цифровий підпис працівника юридичної особи на декларацію та надсилає її в систему «Електронне здоров‘я». 

Ви офіційно задекларували вибір свого лікаря. Гроші за ваше обслуговування держава (НСЗУ) сплачуватиме закладу, у якому працює вибраний вами лікар. Цей процес розпочнеться одразу, коли медзаклад увійде у реформу: автономізується та укладе договір з НСЗУ.



Коментарі:

Си ницька Валентина
2021-04-13 06:26:13

Медведівці дуже потрібен лікар. Вікторія Вікторівна, ви молода, гарна, перспективна! Удачі Вам, на новому робочому місці!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь