Новини Медведівської територіальної громади

Вітаємо у розділі "Новини" Медведівської територіальної громади!

17 Липня, 2024 р., 11:55
       З початку дії державної програми з надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю 2 роботодавця Чигиринщини отримали компенсацію фактичних витрат за облаштування 5 робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.                 Компенсація виплачується у розмірі:
17 Липня, 2024 р., 11:34
        На даний час працює Платформа ветерана «Черкаський вимір». Платформа містить алгоритми пошуку зниклих безвісти, набуття статусу ветерана війни, перелік пільг, інформацію щодо медичної допомоги та реабілітації, пенсійного забезпечення, професійної освіти, започаткування власної справи, грантові можливості та багато інших інструментів.        Скануйте QR-код, посилання на цю Платформу .
03 Липня, 2024 р., 08:17
Відповідно до рішення Медведівської сільської ради № 45-2/VIII "Про надання дозволу на розробку детального плану території, частини території за межами села Медведівка в адміністративних межах Медведівської сільської ради Черкаського району, Черкаської області", ТОВ "Золотоніський Бекон" представляє розроблений детельний план території для врахування громадських інтересів при обговорені проекту детального плану території.
14 Червня, 2024 р., 13:25
       «Для забезпечення безпеки України обидві сторони визнають, що Україна потребує значної військової сили, потужного потенціалу та постійних інвестицій у свою оборонно-промислову базу, які б відповідали стандартам Північноатлантичного Альянсу», — йдеться в тексті договору.
14 Червня, 2024 р., 11:32
       Злоякісні новоутворення є одними з найскладніших та найважливіших викликів для сфери охорони здоров’я України. Актуальність цього визначається постійним зростанням захворюваності населення на злоякісні новоутворення, труднощами у ранній діагностиці, високій вартості і складності лікування.
13 Червня, 2024 р., 15:11
         Високий рівень захворюваності на гострі кишкові інфекції зазвичай припадає на спекотну пору року. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє поширенню збудників кишкових інфекцій.
28 Травня, 2024 р., 09:19
       В продовження співпраці між Медведівською громадою та Гміною Жаркі, 21.05.2024 було проведено Zoom конференцію між працівниками будинків культури Медведівської ТГ та KWG (клуб сільських господинь). Колеги з Польщі розповіли про свій Клуб, проектну, громадську та соціальну діяльність, розповіли про можливості фінансування організації та ділилися своїм досвідом організації культурного життя в своїй громаді. 
23 Травня, 2024 р., 09:12
     В рамках міжнародної співпраці між Медведівською громадою та Гміною Жаркі, відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Виконавчого комітету Медведівської сільської ради, 20.05.2024 була проведена зустріч з учнями 7-9 класів Медведівського ліцею ім. М. Залізняка.
16 Травня, 2024 р., 09:46
         Тільки плануєте відкрити туристичний бізнес і не знаєте, з чого почати? Гід з державних послуг допоможе. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь