Новини Медведівської територіальної громади

Вітаємо у розділі "Новини" Медведівської територіальної громади!

18 Березня, 2024 р., 11:08
Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.
04 Березня, 2024 р., 16:00
  27.02.2024 року відбулося чергове засідання Робочої групи по формуванню Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської сільської територіальної громади. 
06 Лютого, 2024 р., 11:58
    Урядом 26 січня 2024 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” (далі - Постанова № 94 ) задля підтримки внутрішньо переміщених осіб, зокрема сімей, в яких є особи, які потребують продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.
23 Січня, 2024 р., 01:23
       “Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів”. Іван Франко. “Одвертий лист до галицької молодежі”, 1905 рік.
21 Січня, 2024 р., 21:44
     Насамперед нагадаємо, що наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.     Відтак, роботодавець, який надав роботу людині  з першою або другою групою інвалідності та підлаштував під її потреби робоче місце,  може  отримати компенсаційну допомогу до 106,5 тис. грн.
21 Січня, 2024 р., 21:34
     Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області (далі – Головне управління) систематично проводить роботу з інформування громадськості щодо:
21 Січня, 2024 р., 20:31
    Ваучер – це документ, який дає можливість безоплатно пройти підготовку, перепідготовку або підвищити кваліфікацію за затвердженим переліком професій та спеціальностей.
18 Січня, 2024 р., 10:41
        12.01.2024 року в актовій залі Комунально-муніципального культурного центру в місті Жаркі, Республіка Польща, відбулося урочисте підписання трьохсторонньої партнерської Угоди про співпрацю між Гміною (громадою) та містом Жарки з Польщі, Медведівською територіальною громадою Черкаської області та Суботцівською територіальною громадою Кіровоградської області з України.
21 Грудня, 2023 р., 15:31
   18.12.2023 року в ONLINE-режимі, відбулося третє засідання Робочої групи з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської сільської територіальної громади. На засідані обговорювалися результати соціологічного опитування мешканців та підприємців Медведівської сільської територіальної громади. Також було представлено результати SWOT-аналізу за результатами соціологічного опитування Медведівської сільської територіальної громади.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь