Новини Медведівської територіальної громади

01 Жовтня, 2023 р., 09:18
Другий місяць осені починається з особливої дати. Сьогодні, 1 жовтня, у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.У цей день світ говорить про проведені дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері.
21 Вересня, 2023 р., 11:08
  Чигиринське відділення Черкаського міськрайонного відділу ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»  інформує щодо необхідності проведення щеплення серед дітей. Адже кір–дуже небезпечне інфекційне захворювання, яке може привести до виникнення тяжких  ускладнень  та смертності. Але виникнення цього захворювання можна попередити шляхом вакцинації  і тим самим захистити свою дитину від тяжких наслідків для здоров'я, а в деяких випадках, навіть зберегти життя.
20 Вересня, 2023 р., 16:37
   Порадник покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та поінформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ. Завантажити порадник можна за цим посиланням: https://mod-gov-ua.s3.eu-north-1.amazonaws.com/MOD_ZSU…
13 Вересня, 2023 р., 15:06
        Черкаська обласна військова адміністрація разом з партнерами створили веб-сторінку „Платформа ветерана „Черкаський вимір“, який сприятиме інтеграції захисників і захисниць у мирне життя.
11 Вересня, 2023 р., 10:06
  Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області надає роз’яснення щодо внесення змін/доповнення/уточнення до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі –  Реєстр застрахованих осіб).
06 Вересня, 2023 р., 10:58
        Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг.
01 Вересня, 2023 р., 13:25
Планові відключення на вересень 2023 рік.
31 Серпня, 2023 р., 10:49
       На сьогоднішній день діють грантові програми для МСП від ЄС і Німеччини. Якщо є підприємці, які хочуть отримати кошти але не знають як, просимо звернутися за детальними роз'ясненнями до відділу економічного розвитку та інвестицій Виконавчого комітету Медведівської сільської ради, за адресою с. Медведівка, вул. Б. Хмельницького, 44В, Черкаського району, Черкаської області.
22 Серпня, 2023 р., 22:16
         Організація БФ «Право на захист», окрім широкого спектру матеріальних та нематеріальних видів допомоги внутрішньо переміщеним особам та особам, які постраждали від військових дій, є партнером у сфері реєстрації на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН). Розмір допомоги складає 2220 грн на одну особу на місяць та виплачується за три місяці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь