Новини Медведівської територіальної громади

21 Січня, 2024 р., 20:31
    Ваучер – це документ, який дає можливість безоплатно пройти підготовку, перепідготовку або підвищити кваліфікацію за затвердженим переліком професій та спеціальностей.
18 Січня, 2024 р., 10:41
        12.01.2024 року в актовій залі Комунально-муніципального культурного центру в місті Жаркі, Республіка Польща, відбулося урочисте підписання трьохсторонньої партнерської Угоди про співпрацю між Гміною (громадою) та містом Жарки з Польщі, Медведівською територіальною громадою Черкаської області та Суботцівською територіальною громадою Кіровоградської області з України.
21 Грудня, 2023 р., 15:31
   18.12.2023 року в ONLINE-режимі, відбулося третє засідання Робочої групи з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської сільської територіальної громади. На засідані обговорювалися результати соціологічного опитування мешканців та підприємців Медведівської сільської територіальної громади. Також було представлено результати SWOT-аналізу за результатами соціологічного опитування Медведівської сільської територіальної громади.  
06 Грудня, 2023 р., 13:30
    6 грудня1989 року у Політехнічній школі Монреаля злочинець Марк Лепін розстріляв 14 студенок та поранив 13 інших. Причиною масового вбивства жінок стало те, що з початком «тихої революції» у Квебеку у 1960-х роках жінки, заохочені рухом фемінізму, почали відігравати значимішу роль у житті суспільства. Система заохочень для жінок у коледжах та університетах викликала незадоволення у частини чоловіків, які вважали такі заходи дискримінаційними. 25-річний Марк Лепін звинувачував фемінізм та жінок у своїх життєвих негараздах та неможливості потрапити до Політехнічної школи Монреалю.
01 Грудня, 2023 р., 10:45
    Повідомляє мо, що опитування, яке проводилося  Медведівською  сільською територіальною громадою в рамках виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської територіальної громади з метою визначення перспектив розвитку Медведівської  сільської територіальної громади, завершено!      Висловлюємо щипу вдячність всім хто долучився до анкетування!!!
30 Листопада, 2023 р., 15:30
📬 Визначено три способи надання згоди на передачу та обробку персональних даних партнерам для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива в опалювальному сезоні 2023 –2024 років:
22 Листопада, 2023 р., 11:08
     Внаслідок суттєвих змін на ринку праці, які були спричинені широкомасштабним вторгненням росії, сьогодні наша держава має декілька ключових викликів, вирішення яких є вкрай важливим для майбутнього України. По-перше – це потреба у системному аналізі потреб ринку праці у взаємозв’язку з процесами підготовки спеціалістів та спеціалісток  задля відновлення держави в різних сферах.  По-друге – аналіз актуальних запитів безробітних у перекваліфікації. Відповідно, потрібні комплексні кроки, щоб механізм забезпечення потреб в підготовці та перекваліфікації максимально відповідав як актуальній, так і перспективній ситуації на ринку праці. 
22 Листопада, 2023 р., 10:28
      Займаєтеся сільським господарством та хочете отримати грант на теплицю або інші послуги? Про сервіси для агробізнесу дізнавайтеся на Гіді з державних послуг. За кілька кліків знаходьте інформацію, де отримати послугу та які документи взяти із собою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь