Завершено модернізацію водогону

Дата: 27.04.2021 13:57
Кількість переглядів: 1902

     Завершено модернізацію водогону по вулиці Молодіжна у Медведівці. Черговий успішний крок зробила молода команда голови громади Іванченка Андрія Олексійовича.

     Одними із перших випробувань для новообраного керівництва громади стали часті пориви централізованого водогону у Медведівці. Епіцентром поривів була вулиця Молодіжна. Серед зими місцями Молодіжна перетворювалася на ковзанку, потім на гору багна і щойно завершували усунення пориву, як ковзанка виникала за 20 метрів...  Постало питання про модернізацію усієї лінії водогону по цій вулиці. 

Фото без опису

     Керівництво не стало чекати "кращих часів", а залучивши ресурси КП "Універсал", особисті зв`язки та можливості, взялося за капітальну модернізацію водогону. Було створено резервне водопостачання. Із кінця березня розпочала працювати техніка. Було проведено значні земляні роботи, демонтовано рештки старого водогону, придбано та встановлено нові труби, загорнуто траншею. Старі труби були розїдені іржею до стану решета, їх запас міцності давно закінчився. Старожили вулиці щиро дивувалися сучасним технологіям водопідведення, адже не було задіювано традиційних технологій зварювання металу. 

     Якщо у попередні роки для ремонтів водогонів залучалися "благодійні внески" від мешканців вулиць, то відтепер така практика відійшла у минуле. Всі земляні роботи, придбання труб та їх монтаж і навіть підключення було виконано коштом сільської ради.



Коментарі:

Василь
2021-05-18 21:13:12

Дуже гарна робота, нарешті старе,та гниле поміняли на нове,та сучасне...

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь