YASNO разом з Нацбанком будуть розповідати про платіжну безпеку

Дата: 22.02.2022 09:38
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

YASNO вже вдруге долучився до Всеукраїнської інформаційної кампанії з платіжної безпеки #ШахрайГудбай, яку проводить Національний банк України. У межах проєкту НБУ разом з партнерами інформуватимуть громадян про те, як вберегтися від платіжного шахрайства.


За даними Нацбанку минулого року українці частіше обирали безготівкові платежі та покупки онлайн. Це  стимулювало шахраїв, які не полишали спроб ошукати громадян у віртуальному просторі. 
«Для нас дуже важлива тема підвищення кіберобізнаності та безпечної поведінки громадян у віртуальному просторі. Зокрема, надійний захист паролів до акаунтів. Особливо тих, що прив’язані до фінансового номеру телефону, адже це основний засіб взаємодії фінустанов та їхніх клієнтів. Фактично він є ідентифікатором клієнта, що дає можливість громадянину здійснити доступ до управління своїми коштами. Тому важливо дотримуватися відповідних правил безпечного використання фінансового номера телефону», – пояснив заступник керівника Центру кібербезпеки НБУ Роман Проскуровський.  
YASNO піклується про комфорт клієнтів та нагадує прості правила безпечних розрахунків за комунальні платежі:
•    Сплачуйте за світло і газ через захищені онлайн-сервіси YASNO – Особистий кабінет, Viber-бот YASNO-online, мобільний додаток;
•    Оплачуйте комунальні послуги та товари лише на захищених сайтах, що містять напис https:// та значок «Замочок» у стрічці адреси;
•    Нікому не передавайте коди, надіслані банком для підтвердження платежу;
•    Завжди тримайте в секреті тризначний номер на звороті платіжної картки.
Детальніше про поведінку у віртуальному просторі читайте на спеціальній сторінці https://promo.bank.gov.ua/stopfraud/. 
«YASNO постійно вдосконалює свої онлайн-сервіси та дбає про їхню безпеку. Дистанційна оплата через Особистий кабінет, чат-бот у Viber, мобільний додаток YASNO – найнадійніший спосіб убезпечити себе від шахраїв. Ці сервіси зручні, швидкі та безпечні», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.


Довідка:
YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію YASNO пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь