ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

Дата: 03.03.2022 11:03
Кількість переглядів: 147

 

 

Зараз у нас нелегкі часи – і ми гартуємо нашу стійкість усі разом. Бо вона так потрібна нам не лише для того, щоби дати собі раду з усіма стресами та випробуваннями, пов’язаними з жахіттям війни – але, щоби усім разом перемогти у цій війні.

Нашою відповіддю ворогові є наша СТІЙКІСТЬ - здатність проходити крізь життєві випробування, зберігаючи при цьому психічне здоров’я, особистісну цілісність, здатність ясно мислити і мати мудрі та світлі думки. Бо негативні думки можуть так легко запустити внутрішнє торнадо паніки, відчаю чи люті.

Дуже важливою є роль позитивних емоційних станів. Вони є вкрай важливі, бо всі ми добре знаєм, як чудово знімає напругу і відновлює душу добрий сміх і щира радість, як важливо бачити красу – милуватися, зворушуватися.

Пам'ятайте про дисциплінований ритм турботи про себе та відновлення, це особливо важливо в умовах хронічного стресу і невизначеності  – і тут і про сон, і про їжу, і про фізичну активність, час на тишу і відпочинок. Навіть короткий. Дозування новин. Уміння зберегти сили на ті битви, які справді важливі і не розпорошувати на другорядне, щоб мати енергію не на один день, а на стільки, на скільки буде треба до Перемоги…

Слава Україні !!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь