Укрпошта відновила доставку замовлень з маркетплейсів

Дата: 15.03.2022 14:10
Кількість переглядів: 168

Укрпошта відновила доставку із найбільших маркетплейсів та інтернет-магазинів: ОLX, prom.ua, Rozetka, eva.ua, а також онлайн-магазини одягу, зокрема, і дитячого, товарів широкого вжитку, дитячих іграшок, товарів для дому, тощо.

Серед них “Текстиль контакт”, mamazin.com.uamaritel.com.uadomki.com.uahttps://gnom.pl.ua/.
Детальніше перелік маркетплейсів та магазинів, із якими відновлена співпраця Укрпошти за посиланням.

“Зараз багато українців зіткнулися з тим, що придбати звичайні речі в магазині стало проблемою: через логістичні обмеження, коли магазин просто не може вчасно довезти продукцію, або через різко зростаючий попит у зв’язку із внутрішньою міграцією, на деякі групи товарів виник тимчасовий дефіцит. Замовлення товарів на маркетплейсах може частково вирішити проблему. Тому ми раді повідомити, що Укрпошта відновила доставки онлайн-замовлень. Поступово ми будемо відновлювати доставку з усіх майданчиків, з якими працювали до війни, бо розуміємо, як це важливо для наших клієнтів. Крім того, відновлення доставки з маркеплейсів дозволить українським підприємцям повернутися до роботи, заробляти гроші і посилювати економіку”, – прокоментувала заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Альона Стьопіна.

Також станом на 11 березня працює 4783 відділення Укрпошти. Окрім цього на маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.

Звертаємо увагу, що Укрпошта працює майже в усіх областях. В регіонах, де активні воєнні дії, з певними обмеженнями. Перед тим, як оформити доставку, перевірте за посиланням чи можлива в область доставка відправлень, а потім – яке найближче до вас відділення працює в конкретному населеному пункті. Актуальну інформацію про роботу відділень Укрпошти можна перевірити за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь