Вітаємо зі святом!!!

Дата: 26.03.2022 11:31
Кількість переглядів: 209

Національна гвардія України – підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохороні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверинитет.

Україна – унітарна держава і це вибір народу. Цілісність і єдність багатонаціонального українського суспільства, повага прав і свобод людини, дотримання законності та правопорядку, традиції активних і здорових народних ініціатив – запорука життя і процвітання держави, її цінності та національна ідея.

   На захист цих цінностей покликана еліта українського суспільства – Національна гвардія України.

18-го березня 2015-го року, ураховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку, Президентом України був підписаний Указ № 148/2015, в якому День Національної гвардії України встановлюється як офіційне профільне свято, яке тепер щорічно відзначається 26-го березня. Цим же Указом визнається таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 26-го березня 1996-го року № 216 “Про День внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України”.

В цей День ми вітаємо гвардійців і їх родини! Бажаємо їм Божого благословення, високого професіоналізму, здоров’я і стійкості!

 Шановні воїни-нацгвардійці!

Вітаємо Вас з професійним святом – Днем Національної гвардії України!

Сьогодні мужні нацгвардійці захищають нашу територіальну цілісність та безпеку держави. Ви – професійні, віддані захисники, вірні присязі та громадянському обов’язку!

Слава і шана Вам! Низький уклін і подяка за оборону держави та забезпечення спокою співвітчизників! Адже саме загони нацгвардії несуть службу не лише на Сході України, а й на всій її території, забезпечуючи правопорядок та законність.

Бажаємо Вам, воїни-гвардійці, щастя, здоров’я, добробуту, злагоди і любові у родинах, нових перемог і звершень у службовій діяльності, довгих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь