У єдності наша сила

Дата: 29.03.2022 11:47
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Шановна громадо!

Звикнути до війни неможливо. Відчуття вибухів, споглядання нічного зарева,  страх і переживання, судорожні перевірки новин, тривожні дзвінки, які час від часу змінюються певною апатією і втомою, байдужістю та зневірою, що через якийсь час переростають у неймовірний запал енергії та бажання діяти, допомагати та перемагати – з такими почуттями ми живемо вже 34-й день поспіль…

Наше життя змінилося до непізнаваності. Ми маємо нові звички, допомагаємо «новим друзям», щоденно дякуємо Богу і нашим Захисникам за новий ранок, не будуємо планів на наступний день… Ми волонтеримо, допомагаємо нашим Оборонцям – робимо все для спільної справи. Ми стали менше говорити, сперечатися, конфліктувати і більше діяти. У нашій громаді чітко функціонують усі сфери діяльності. Ми гідно несемо варту на нашому фронті! І усе це завдяки нашій згуртованості та самоусвідомленню.

Я щиро вдячний кожному і кожній із Вас, хто якісно виконує свою безпосередню роботу, хто знаходить час для допомоги нашим військовим, переселенцям та сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах, тим, хто допомагає фізично та матеріально – усім, хто діє злагоджено, враховуючи спільність мети. Дякую усім, хто виборює майбутнє для України!

Починаємо новий тиждень боротьби з рашистськими окупантами. Починаємо з новими силами і запалом, не втомлюючись, аж доки не переможемо!Працюємо! Тримаємося! Бережіть себе! Будьте пильними! Слава Україні! Слава українським Захисникам! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій російській війні!

З повагою до вас                                                                    Адміністратор сайту

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь