У єдності наша сила

Дата: 29.03.2022 11:47
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Шановна громадо!

Звикнути до війни неможливо. Відчуття вибухів, споглядання нічного зарева,  страх і переживання, судорожні перевірки новин, тривожні дзвінки, які час від часу змінюються певною апатією і втомою, байдужістю та зневірою, що через якийсь час переростають у неймовірний запал енергії та бажання діяти, допомагати та перемагати – з такими почуттями ми живемо вже 34-й день поспіль…

Наше життя змінилося до непізнаваності. Ми маємо нові звички, допомагаємо «новим друзям», щоденно дякуємо Богу і нашим Захисникам за новий ранок, не будуємо планів на наступний день… Ми волонтеримо, допомагаємо нашим Оборонцям – робимо все для спільної справи. Ми стали менше говорити, сперечатися, конфліктувати і більше діяти. У нашій громаді чітко функціонують усі сфери діяльності. Ми гідно несемо варту на нашому фронті! І усе це завдяки нашій згуртованості та самоусвідомленню.

Я щиро вдячний кожному і кожній із Вас, хто якісно виконує свою безпосередню роботу, хто знаходить час для допомоги нашим військовим, переселенцям та сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах, тим, хто допомагає фізично та матеріально – усім, хто діє злагоджено, враховуючи спільність мети. Дякую усім, хто виборює майбутнє для України!

Починаємо новий тиждень боротьби з рашистськими окупантами. Починаємо з новими силами і запалом, не втомлюючись, аж доки не переможемо!Працюємо! Тримаємося! Бережіть себе! Будьте пильними! Слава Україні! Слава українським Захисникам! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій російській війні!

З повагою до вас                                                                    Адміністратор сайту

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь