Матюки - це теж війна : для чого нам зараз лайка?

Дата: 30.03.2022 11:01
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

З 24 лютого цього року наш український народ веде   війну із рашистським загарбником, який мріяв дуже швидко знищити нас, як ментально, так і фізично. Йому цього ніколи не вдасться зробити допоки у всіх нас живе дух свободи, патріотизму, здатність до самопожертви задля наших майбутніх поколінь.

Беззаперечно, що хлопці зі Зміїного зробили героїчний вчинок! Усім нам відомий посил наших військових з острова Зміїний із вказівкою «напрямку куди йти» російському військовому кораблю, в тому числі кожному окупанту, нога якого ступила на нашу багатостраждальну землю. Текст звернення захисників острова став мемом не тільки в Україні, а й  у інших країнах світу, крім «Рашки» та їхніх блазнів і прихвоснів.

Ми також розділяємо і погоджуємось із напрямком, вказаним захисниками. Як говориться, «на війні, як на війні», одні з нас  із зброєю в руках захищають нашу Батьківщину, інші роблять свій  внесок в перемогу шляхом волонтерства і надання допомоги, як військовим, так і внутрішньо-переміщеним особам, які вимушено залишили своє постійне місце рпоживання, рятуючи дітей, жінок, батьків і перемістились у західні регіони  України. На війні відбувається багато різних подій, які впливають на психіку людей, на їх світосприйняття, але це не означає про необхідність все це запроваджувати у повсякденне життя. У повсякденному житті люди керуються загальноприйнятними нормами, правилами поведінки, спілкування. В Україні є неприпустимим звертатися до батьків, дітей, дружин, братів і сестер з матюками. Беззаперечно є і такі, хто, використовуює грубу лексику, у побутовій розмові із рівним собі. інколи ми можемо використати міцне слівце, «послати» недруга і. т. д. Але,  це - діалог між двома чи більше особами, це не виноситься на загальний огляд і осуд. Ми виховуємо своїх дітей в патріотичному українському дусі, навчаємо їх добру, поваги до інших людей, радіємо їх досягненнями та  здобутками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь