Учні Головківського ліцею взяли участь у міжнародному проекті

Дата: 02.06.2023 10:31
Кількість переглядів: 77

Учні Головківського ліцею взяли участь у міжнародному (німецько-польсько-українському) проекті, який відбувся 15-21 травня 2023р. у молодіжному таборі Блокхаус Альхорн, що неподалік Гросенкнетен, Нижня Саксонія, Німеччина.

Протягом тижня молодь з України, Польщі та Німеччини зібралася разом щоб створити видовищне дійство під назвою "Luminous Resurgence" (укр. "Відродження світла") у рамках проекту "U.V.fusion"

"Luminous Resurgence" - це вражаюча та захоплююча вистава, яка оживає під чарівним сяйвом ультрафіолетового світла. Це заворожуюче видовище поєднує в собі мистецтво, технології та людське самовираження, щоб створити захоплюючий ефект, якого немає в жодному іншому. З моменту ввімкнення ультрафіолетових ламп перед очима глядача відкривається світ сяйва та чарівності.

Для всіх учасників були створені чудові умови проживання, організовано екскурсії в Бремен, Дрезден та на узбережжя Північного моря.

Проект профінансований Deutsch-Polnisches Jugendwerk - Polsko-Niemiecka Współpraca Młodzine.

Щиро вітаємо учнів та директора Головківського ліцею з участю в цьому проєкті та бажаємо їм наснаги і успіхів в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь