Відбулося друге засідання Робочої групи з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Медведівської сільської територіальної громади!

Дата: 30.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 52

         На засідані розглядався  підготовчий етап розроблення Комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади та  проходження соціологічного опитування (анкети). Анкетування розроблене окремо для мешканців та підприємців громади. 

       Анкета складається з загального блоку, до якого входять запитання, які стосуються статі, віку та сфери діяльності. Наступні блоки: умови життя, екологія, економіка, історико-культурна спадщина та рекреація. В анкеті є запитання, як закритого типу, в яких необхідно обрати один чи кілька варіантів відповідей, так і відкритого, в яких необхідно висловити власну думку. Відповіді на відкриті запитання є вкрай важливими, адже вони стануть основою майбутнього SWOT-аналізу, а також Завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади. 
      Було вирішено опрацювати зразки анкет та надати пропозиції щодо їх покращення, та поширити серед жителів громади для  опитування.

 

Протокол №2



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь